Zeka: Garanci për të akuzurit në Hagë mund të ofrojë vetëm qeveria Kurti, asnjë shtet tjetër

zeka:-garanci-per-te-akuzurit-ne-hage-mund-te-ofroje-vetem-qeveria-kurti,-asnje-shtet-tjeter

Garanci sipas tij mund të bëhet vetëm nga qeveria e Albin Kurtit, nëse gjykata ia kërkon një gjë të tillë, shkruan lajmi.net

“Eshte kritikuar shume Qeveria Kurti pse hoqi urdhes ndalesen qe shpenzimet per mbrojtjen e te akuzuareve te mbaheshin sekret. E pse? Ato jane parate e taksapagueseve te Kosoves, prandaj duhet me qene publike. Ajo qe meriton per t’u kritikuar eshte fakti se qeveria aktuale eshte duke e mbajtur te heshtur punen e dialogut, dhe Gjykates Speciale…”, ka thënë ai.

Postimi i plotë:

Asnje vend nuk mundet me ofru garanci per te akuzuarit ne Hage

Qe disa dite, njereze dhe mediume te ndryshme, ne stilin “hajt pak”, kane abuzu me emrat e te akuzuareve ne Hage, si dhe vendet mike te Kosoves, duke deklaruar se jo ky, po ai, do te garantoj per “mbrojtjen ne liri”.

Garant i atyre ne Hage munde te behet vetem qeveria e Kurtit, nese Gjykata ia kerkon, gje qe nuk do te ndodhe.

Eshte kritikuar shume Qeveria Kurti pse hoqi urdhes ndalesen qe shpenzimet per mbrojtjen e te akuzuareve te mbaheshin sekret. E pse? Ato jane parate e taksapagueseve te Kosoves, prandaj duhet me qene publike. Ajo qe meriton per t’u kritikuar eshte fakti se qeveria aktuale eshte duke e mbajtur te heshtur punen e dialogut, dhe Gjykates Speciale… /Lajmi.net/