Vulin: Vuçiq dhe anëtarët e familjes u përgjuan 1,572 herë

vulin:-vuciq-dhe-anetaret-e-familjes-u-pergjuan-1,572-here

Kjo u bë në mënyrë të paligjshme dhe pa bazë ligjore, deklaroi ministri serb, Aleksandar Vulin.

Pas seancave të Këshillit të Sigurimit Kombëtar në Serbi, Vulin deklaroi se u përcaktua hetim përfundimtar, që tregoi se kjo vepër penale ishte krejtësisht e padiskutueshme dhe gjithçka lidhej me atë që iu dorëzua prokurorisë.

“Hasëm në prova të padiskutueshme që kishte 1 mijë e 572 kontakte telefonike me presidentin dhe familjen e tij. Të gjitha kontaktet u regjistruan si të paligjshme”, tha ai, raporton Tanjug, transmeton lajmi.net.

Tutje ai shtoi se prokuroria do të përfundojë punën e saj, bashkë me Ministrinë e Brendshme.

“Ajo që ndodhi, nuk duhet t’i ndodh ëmë askujt në Serbi”, shtoi ai./Lajmi.net/