Vrasja e Agonis Tetajt, KPK-ja reagon pas deklaratave të Fejzullah Hasanit

vrasja-e-agonis-tetajt,-kpk-ja-reagon-pas-deklaratave-te-fejzullah-hasanit

Nga KPK-ja i kanë konsideruar të papranueshme deklarimet e Hasanit, duke thënë se përbejnë edhe ndërhyrje në pavarësinë institucionale dhe kushtetuese të institucionit të Prokurorit të Shtetit

“Këshilli Prokurorial i Kosovës mbështet punën e pavarur dhe profesionale të Kryeprokurorit të Shtetit në ushtrimin e detyrave dhe kompetencave të tij të përcaktuara me Kushtetutë dhe aktet tjera ligjore, si dhe qëndron fuqishëm në përkrahje të punës së tij në zbatim të ligjshmërisë”, thuhet në komunikatë. /Lajmi.net/