Voton edhe Fatmir Limaj: Duke mos e mohuar të kaluarën mund të ecim në të ardhmen

voton-edhe-fatmir-limaj:-duke-mos-e-mohuar-te-kaluaren-mund-te-ecim-ne-te-ardhmen

Pas votimit, Limaj tha se shpreson që këto zgjedhje të prodhojnë stabilitet, siguri dhe qeverisje stabile.

“Shpresoj që këto zgjedhje do të prodhojnë stabilitet, siguri dhe qeverisje stabile. Duke mos e mohuar të kaluarën mund të ecim në të ardhmen”, tha Limaj. /Lajmi.net/