Von Cramon: Zyrtarët dhe mediat shtetërore në Serbi po shpërndajnë dezinformata

von-cramon:-zyrtaret-dhe-mediat-shteterore-ne-serbi-po-shperndajne-dezinformata

Përmes një postimi në Twitter, Cramon është shprehur së janë vetë zyrtarët qeveritarë serbë që po shpërndajnë dezinformata.

”Është në Serbi zyrtarët qeveritarë dhe mediat e kontrolloruara nga shteti shpërndajnë dezinformata dhe propagandë. Nuk të duhen robotë në internet për këtë kur i ke TV-të, radiot dhe gazetat tua”, shkroi ajo. /Lajmi.net/