Von Cramon thotë se dialogu i Kosovës me Serbinë duhet të vazhdojë

von-cramon-thote-se-dialogu-i-kosoves-me-serbine-duhet-te-vazhdoje

“Qeveria e re duhet të përparojë në rrugën evropiane dhe duhet të vazhdojë dialogu me Serbinë”, ka deklaruar ajo.

Këto deklarime Cramon i ka bërë për agjencinë e lajmeve Tanjug. Ajo sot ka uruar qytetarët e Kosovës për procesin e suksesshëm zgjedhor, ku ka shkruar se zgjedhjet e lira janë organizuar pavarësisht pandemisë së koronavirusit.