Vjet u nënshkruan 722 kontrata me negocim nga institucionet në vlerë prej 32 milionë euro

vjet-u-nenshkruan-722-kontrata-me-negocim-nga-institucionet-ne-vlere-prej-32-milione-euro
Në infografikën në vazhdim janë paraqitur vlera e kontratave përmes procedurës së negociuar pa publikim të njoftimit për kontratë, lloji i tyre dhe top dhjetë institucionet që kanë nënshkruar kontrata përmes kësaj procedure. /Lajmi.net/