Vishi i Nismës thotë se do të ndjekin të gjitha rrugët ligjore pas moscertifikimit të listës

vishi-i-nismes-thote-se-do-te-ndjekin-te-gjitha-rruget-ligjore-pas-moscertifikimit-te-listes

Vishi në një konferencë për media ka thënë se do të ndjekin të gjitha rrugët ligjore pas këtij veprimi.

Pos Nismës, sot nuk janë certifikuar as listat e LVV-së dhe AAK-së.