Visar Ymeri: Partitë politike po u ikin temave që nuk iu konvenojnë

visar-ymeri:-partite-politike-po-u-ikin-temave-qe-nuk-iu-konvenojne

“Nuk i prekin ato tema për të cilat mbase iu duket se nuk iu konvenojnë elektoralisht. Këto tema që nuk iu konvenojnë lidhen me dialogun apo marrëdhëniet me Serbinë”, tha Ymeri në Dukagjini.

Ymeri thotë se sondazhet mund të ndikojnë te elektorati i partive të caktuara për të bojkotuar zgjedhjet.

“Elektorati i asaj partie që mendon se i ka fituar zgjedhjet mund të mendojnë se puna është kryer dhe ditën e zgjedhjeve të shkojmë diku.

E njëjta vlen edhe për subjektet që mendojnë se tashmë kanë humbur dhe nuk bëjnë aktivitet”, tha ndër të tjera Visar Ymeri