Varhelyi: Ballkani Perëndimor qasje të shpejtë te vaksina antiCovid

varhelyi:-ballkani-perendimor-qasje-te-shpejte-te-vaksina-anticovid

”BE u qëndron pranë partnerëve të saj në Ballkanin Perëndimor për sa i përket luftës kundër koronavirusit”, shkruan Varhelyi, raporton ATSh.

”Theksova nevojën për të siguruar qasje të shpejtë te vaksina në Ballkanin Perëndimor dhe rajon”, shton ai.

”Nënvizova gjithashtu shqetësimet mbi zhvillimet në lidhje me çështjen Navalnyi”, përfundon Varhelyi