Ushtria e Kosovës bëhet për herë të parë me dy inxhinierë të fluturimit

Behar Zeqiri dhe Labinot Gashi janë dy nënoficerët e Forcave të Sigurisë së Kosovës e të cilët janë janë bërë dy inxhinierët e parë të fluturimit në kuadër të FSK-së, raporton IndeksOnline.

Ata tashmë 1 vit kanë ndjekur dhe përfunduar me sukses trajnimin në Forcat Ajrore të Republikës së Turqisë.

Të diplomuar ata janë të gatshmë të shërbejnë me devotshmëri në Ushtrinë e Kosovës dhe për nevojat e FSK-së.

IndeksOnline ju sjell pamje gjatë ceremonisë së diplomimit.