Ushtarë amerikanë mbërrijnë në Shqipëri

ushtare-amerikane-mberrijne-ne-shqiperi

Ata do të ndihmojnë Shqipërinë në përgatitjen për të marrë dy helikopterë UH-60A Blackhawk nga Shtetet e Bashkuara dhe gjithashtu do të kryejnë trajnime për të përgatitur Forcat e Armatosura Shqiptare për stërvitjen Defender 21.

Ushtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës i ka mirëpritur Ambasadorja e SHBA-ve Yuri Kim/TCH.