Uran Ismaili: Transport publik falas për të gjithë dhe park të qytetit me 8 hektarë (VIDEO)

uran-ismaili:-transport-publik-falas-per-te-gjithe-dhe-park-te-qytetit-me-8-hektare-(video)

Në këtë formë, Ismaili ka përmendur disa nga projektet e tij kryesore të cilat do ti realizoj gjatë mandatit.

Parkun Qëndror të qytetit me 8 hektarë në qendër, 3 parqe të reja publike, vendparkime për çdo familje, 100 kilometra shteg për biçikleta, transport publik falas për të gjithë, 5 parkingje të reja në hyrje të qytetit, kopshtar për çdo lagje e shumë projekte të tjera të tjera i ka listuar në këtë video.

Për të parë të githa premtimet e Uran Ismailit brenda kësaj video, klikoni më poshtë: