Uran Ismaili: 250 euro për çdo qytetar të infektuar me Covid

uran-ismaili:-250-euro-per-cdo-qytetar-te-infektuar-me-covid

Ai ka thënë se çdo qytetar i infektuar me Covid do të ketë një pako mbështetëse financiare me nga 250 euro.

Këto të holla, sipas tij, qytetarët do të mund t’i përdorin për barna dhe analiza.

Ismaili ka thënë se është detyrë e shtetit që tu gjendet pranë qytetarëve në momentet e tyre më të vështira.