Ulet dukshmëria në disa rrugë të Maqedonisë

Për shkak të mjegullave ka ulje të dukshmërisë deri në 30 metra në rrugën Kodra e Diellit-Gajre-Tetovë, deri në 150 metra në Pletvar, Kërçovë dhe Makedonski Brod, prej 50 deri në 100 metra në Kriva Pallankë dhe deri në 50 metra në Tetovë-Grupçin.

“Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në rrugë me lagështi. Komunikacioni në jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të ulët. Në vendkalimet kufitare, nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi”, thonë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë