Ujësjellësi “Prishtina” njoftim të rëndësishëm për banorët e Fushë Kosovës

ujesjellesi-“prishtina”-njoftim-te-rendesishem-per-banoret-e-fushe-kosoves

“Ju njoftojmë se uji lëshohet pas pak, derisa ju nuk duhet ta përdorni për pije , nga sonte 22 maj, deri nesër në mëngjes 23 maj 2021. Ujin mund ta përdorni për gjëra të tjera, përveç për pije deri nesër jo, ngase uji ka qëndruar gjatë në rezervuar dhe deri në shpëlarjen e gypave nuk bën të përdoret për pije”, thuhet në njoftimin e KRU “Prishtina”.