Tragjedia e familjes Haliti nga Gjilani: Djali e nëna vdiqën dje, gruaja e tij sot

tragjedia-e-familjes-haliti-nga-gjilani:-djali-e-nena-vdiqen-dje,-gruaja-e-tij-sot

Klan Kosova nga burime të veta merr vesh se nëna dhe djali humbën jetën dje teksa bashkëshortja e këtij të fundit ka vdekur sot.

E gjithë ngjarja besohet të ketë ndodhur në Gjirin e Lalzit në qytetin e Durrësit.

Kryetari i Gjilanit, Lufti Haziri në telegram ngushëllimi për familjen Haliti ka kërkuar nga organet përkatëse të Policisë së Republikës së Shqipërisë të ndriçohet rasti.