Thaçi, Veseli, Krasniqi e Selimi e çojnë në Apel kërkesën për lirim nga paraburgimi

thaci,-veseli,-krasniqi-e-selimi-e-cojne-ne-apel-kerkesen-per-lirim-nga-paraburgimi

I pari që ka apeluar vendimin është avokati i Veselit, Ben Emmerson, i cili ankesën e tij e ka dërguar më 1 shkurt, shkruan lajmi.net.

Më 3 shkurt, ankesë kanë dërguar edhe avokatët e Thaçit, Krasniqit e Selimit.

Kësisoj, është caktuar përbërja e panelit të Apelit ku do të jenë tre gjyqtarë: Michele Picard, Kai Ambos dhe Nina Jorgensen.

Kërkesa për lirim nga gjyqtari francez i procedurës paraprake ishte refuzuar më 22 janar. /Lajmi.net/