Teste falas dy herë në javë për të gjithë në Angli

teste-falas-dy-here-ne-jave-per-te-gjithe-ne-angli

Të gjithëve në Angli do t’u jepet qasje në dy teste të shpejta të koronavirusit në javë nga e premtja, nën programin e ri të testimit nga qeveria.

Testet të cilat mund të japin rezultate në rreth 30 minuta, do të jenë në dispozicion falas në vendet e testimit, barnatorët si dhe përmes postës.

Sekretari i shëndetësisë tha se kjo do të ndihmojë të ulë çdo shpërthim të mundshëm pasi bllokimi pritet të lehtësohet.

Kritikët e programit thonë se ai rrezikon të bëhet një humbje “skandaloze” e parave.

Kjo vjen ndërsa Boris Johnson do të takojë kabinetin për të nënshkruar fazën tjetër të lehtësimit të mbylljes në Angli, e cila pritet të lejon dyqanet jo-thelbësore të rihapen dhe kafenetë dhe restorantet të fillojnë të shërbejnë në ambiente të jashtme nga 12 Prilli. /Mesazhi.com

The post Teste falas dy herë në javë për të gjithë në Angli appeared first on Mesazhi.com.