“Të Rugovës dhe presidentit të mëhershëm” – Gazmend Muhaxheri tregon cilat fotografi i ka mbajtur në zyrë

“te-rugoves-dhe-presidentit-te-mehershem”-–-gazmend-muhaxheri-tregon-cilat-fotografi-i-ka-mbajtur-ne-zyre

Por kur është pyetur se fotografinë e kujt e mbanë në zyrë, ai ka thënë se e mban të Rugoivës dhe presidentit të mëhershëm, duke mos e përmendur emrin e ish-presidentit Hashim Thaçi.

“Jo jemi tu e prit fotografinë zyrtare të presidentes. Aktualisht e kam të presidentëve të mëhershëm, të presidentit Rugova. Qashtu ka shku, e kanë dërgu në kornizë fotografinë e presidentit të mëhershëm dhe ne e kemi vendos”, tha ai në Kanal 10.