Të rinjtë ndezin qirinj para MSH: Prindërit dhe gjyshërit tanë po vdesin nga mungesa e vaksinave

te-rinjte-ndezin-qirinj-para-msh:-prinderit-dhe-gjysherit-tane-po-vdesin-nga-mungesa-e-vaksinave

Me këtë aksion, ata kanë shprehur protestën ndaj Qeverisë Kurti për dështimin në menaxhimin e pandemisë dhe dështimin në sigurimin e vaksinave për qytetarët e Kosovës.

Këta të rinj kanë lënë disa mesazhe ku thuhet se pritja për sigurimin e vaksinave është bërë e paranueshme dhe çdo ditë po rritet ankthi nga vdekjet si pasojë e virusit.

“Duam vaksina shpejt – jo arkivole për prindërit dhe gjyshërit tanë”, thonë ata. /Lajmi.net/