Të premten votohet programi i qeverisë Kurti

te-premten-votohet-programi-i-qeverise-kurti

Haxhiu gjatë diskutimit të organizuar nga Lëvizja FOL, tha se pas miratimit të programit në qeveri i njëjti do të diskutohet edhe në Kuvend.

“Të premten pritet të votohet programi dhe më pas për diskutim në Kuvend”, tha ajo.

Qeveria Kurti 2 është kritikuar me të madhe pasi që më shumë se një muaj nuk ka prezentuar asnjë plan qeverisës.

Opinioni dhe opozita këtë vonesë e kanë konsideruar si paaftësi të Vetëvendosjes për qeverisje në temat me rëndësi jetike për vendin. /Lajmi.net/