Tahiri: Kurti e Osmani u larguan nga veriu në formën më të padinjitetshme

tahiri:-kurti-e-osmani-u-larguan-nga-veriu-ne-formen-me-te-padinjitetshme

Ai ka thënë se forma se si u larguan Osmani e Kurti është më e padinjitetshmja.

Tahiri ka thënë se Kurti në këtë rast ka më pak përgjegjësi, por që u.d e presidentit është e padenjë të largohet në formë të tillë.

“Këta të dy sot u larguan në mënyrën më të padinjëtetshme nga Veriu, ky është një turp i madh, z. Kurti prap mbanë më pak përgjegjësi por të jesh në rolin e presidentit kjo gjë është e padenjë. Tutje Tahiri ka thënë se sa ka qenë minstër ka qenë disa herë në Veri dhe nuk i ka ndodhur një gjë e tillë, nuk është ndaluar nga askush”, ka thënë ai në kanal10.