Ta ndihmojmë Floriana Musliun të triumfojë në luftën kundër kancerit

ta-ndihmojme-floriana-musliun-te-triumfoje-ne-luften-kunder-kancerit

Këngëtari dhe humanisti Labinot Tahiri ka kërkuar ndihmën e qytetarëve që të arrihet kjo shumë për shërimin e 28 vjeçares.

Më poshtë i gjeni të dhënat bankare:

Në foto e keni numrin e xhirollogarive të Fondacionit Humanitar Labinot Tahiri, për Euro €, Franga sfr dhe Dollar $, gjithashtu përmes GoFundMe dhe PayPalGoFundMe linku: https://gofund.me/b5d3ab49PayPal linku: hyperurl.co/l9ix6tUebfaqja zyrtare linku: www.labinottahiri.info/dhuro IBAN XK05-1940-0023-1803-1117 Për EURO

IBANXK05-1940-0023-1805-4106 Për FRANGA

IBANXK05-1940-0023-1805-2166 Për DOLLAR

SWIFT CODE:NCBAXKPRBANKA:BKT (Banka Kombetare Tregtare)Wester Union dhe Money Gram ; GRANIT TAHIRI , FITIM ADEMI!

Tel : 0038349139900 – Labinot Tahiri 0038349451181 – Alban Bega.

Në foto e keni numrin e xhirollogarive të Fondacionit Humanitar Labinot Tahiri, për Euro €, Franga sfr dhe Dollar $,…

Posted by Labinot Tahiri on Thursday, January 21, 2021