“Subvencionet 2021”, zyrtari i Pejës dyshohet se mori 48 mijë euro ryshfet

“subvencionet-2021”,-zyrtari-i-pejes-dyshohet-se-mori-48-mije-euro-ryshfet

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda-Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, ka njoftuar se ka ndaluar personin me inicialet A.B., zyrtar administrativ në Drejtorinë e Bujqësisë në komunën e Pejës, i cili dyshohet se mori 48 mijë euro ryshfet.

“Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda-Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, njofton opinionin se, me aktvendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar personin me inicialet A.B., zyrtar administrativ në Drejtorinë e Bujqësisë në komunën e Pejës, pasi i njëjti dyshohet se ka kryer veprën penale “Marrja e ryshfetit”, nga neni 421 të KPRK-së”, thuhet në njoftim.Siç njofton prokuroria A.B dyshohet se ka marrë ryshfet në vlerë 48.000.00 € (dyzet e tetë mijë euro) dhe i ka ndarë në mes të të pandehurve B.N., dhe S.Sh.Prokurori i Shtetit, brenda afatit ligjor do të paraqet kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të dyshuarit.

The post “Subvencionet 2021”, zyrtari i Pejës dyshohet se mori 48 mijë euro ryshfet appeared first on Mesazhi.com.