Specialja ua vazhdon paraburgimin Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt

specialja-ua-vazhdon-paraburgimin-hysni-gucatit-dhe-nasim-haradinajt

Gjyqtari i Procedurës Paraprake, Nicollas Guillou, ua ka vazhduar paraburgimin atyre me një vendim të nxjerrur gjatë ditës së djeshme, shkruan lajmi.net.

Po ashtu, në vendimin e tij, Guillou ka kërkuar nga palët që të dërgojnë parashtresat e tyre me shkrim për afatin tjetër të ankesës për lirim nga paraburgimi.

Gjyqtari atyre u ka dhënë afat që këtë ta bëjnë deri më 1 prill.

Po ashtu, Guillou ka kërkuar nga Zyra e Prokurorit të Specializuar që të dërgojnë deklarata, materiale audio/video nga oficerët që kanë arrestuar Nasim Haradinajn.

ZPS-së për këtë i është dhënë afat deri më 12 mars. /Lajmi.net/