S’ka dasma sivjet  

s’ka-dasma-sivjet- 

Sipas këtij vendimi ndalohet organizimi i dasmave.

“18. Ndalohen të gjitha grumbullimet me rrezikshmëri të lartë të shpërndarjes së infeksionit, me më shumë se 30 persona (mbledhjet, seminaret, trajnimet). Pavarësisht numrit të personave, mbajtja e pritjes për ngushëllim/krye shëndoshë dhe organizimi i dasmave ndalohet”.

Lexo edhe: 

Të gjitha masat/ Nga nesër Qeveria Kurti instalon ‘sistem’ të ri të jetesës