Shtimi i numrit të pacientëve, vendosen edhe 80 shtretër në Mjekësinë Sportive

shtimi-i-numrit-te-pacienteve,-vendosen-edhe-80-shtreter-ne-mjekesine-sportive

Menaxhmenti i SHSKUK-së, duke e parë situatën e krijuar dhe rritjen e ndjeshme të numrit të pacientëve të prekur me COVID-19, që po kërkojnë ndihmë në QKUK, ka krijuar hapësira me shtretër shtesë për trajtim të pacientëve.

Siç thuhet në njoftimi ne ShSKUK-së, në dy katet e pjesës së përfunduar së fundmi të Klinikës Infektive II (Mjekësisë Sportive), pas pranimit teknik, janë vendosur rreth 80 shtretër shtesë.

The post Shtimi i numrit të pacientëve, vendosen edhe 80 shtretër në Mjekësinë Sportive appeared first on Mesazhi.com.