Shtëpia e Bardhë kërkon një hetim ndërkombëtar për origjinën e COVID-19

shtepia-e-bardhe-kerkon-nje-hetim-nderkombetar-per-origjinen-e-covid-19

“Është e domosdoshme që të arrijmë në fund të gjërave përsa i përket shfaqjes së pandemisë në Kinë”, theksoi ajo në prag të fillimit të hetimit në terren nga ekspertët e OBSH-së, raporton ATSh.

“SHBA-ja do të mbështesë një hetim ndërkombëtar që sipas nesh duhet të jetë i thellë dhe i qartë”, shtoi zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë Jen Psaki.