Shpikja e re japoneze, burrat ushqejnë foshnjat me “gji”

shpikja-e-re-japoneze,-burrat-ushqejne-foshnjat-me-“gji”

Sigurisht kjo ndodh falë ndihmës së teknologjisë. Dentsu, një kompani japoneze, krijoi një mjet për ta veshur baballarët kur ushqejnë fëmijët e tyre.

Bëhet fjalë për një rezervuar qumështi i veshur, në formë gjiri. Pajisja lidhet me njërën nga shpatullat e babait dhe ka një ‘thithkë” që fëmija të ushqehet.

Kjo shpikje do u mundësojë nënave të jenë më të qeta kur nuk ndodhen pranë foshnjes. Dhe kjo është e thjeshtë, ushqyerjen tashmë mund ta bëjnë baballarët.