Shpallet në kërkim 25-vjeçari nga Klina, akuzohet për vjedhje të rëndë

shpallet-ne-kerkim-25-vjecari-nga-klina,-akuzohet-per-vjedhje-te-rende

Personi i kërkuar është:

KUSHTRIM (Luan) BOJAJ i lindur me 10.06.1995 nё Klinë.

I denuari është i kërkuar për veprat penale:

“Vjedhje e rëndë”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Ne kuadër te Drejtorisë Rajonale te Policisë ne Peje gjate javës qe po leme pas ka realizuar 9 (Nëntë) urdhëresa te gjykatës dhe te dyshuarit janë dërguar ne vuajtje te dënimit.

Fale bashkëpunimit me qytetarët kemi arritur te realizojmë urdhëresat e lartcekura me larte, andaj presim qe edhe ne te ardhmen nje bashkëpunim i tille te vazhdoj.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë – E-mail adresa: [email protected] /Lajmi.net/