Faza e parë e dezinsektimit ajror dhe tokësor në territorin e Qytetit të Shkupit, kundër formave të mushkonjave të rritur, do të fillojë këtë fundjavë.

“Dezinsektimi i ajrit në territorin e Qytetit të Shkupit, kundër formave të rritura të mushkonjave, do të zhvillohet më 18.05.2019 (e shtunë) dhe më 19.05.2019 (e diel) në orët e hershme të mëngjesit”, thonë nga Bashkia e Shkupit.

Nëse kushtet e motit nuk e lejojnë dezinsektimin ajror, atëherë ajo do të kryhet në ditët e ardhshme, kur kushtet e motit të jenë të favorshme, në të njëjtën kohë.

Në të njëjtën kohë kërkohet që bletarët që të marrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve./Telegrafi/