Shkon në 11 numri i ushtarëve turq të vdekur pas rrëzimit të helikopterit

shkon-ne-11-numri-i-ushtareve-turq-te-vdekur-pas-rrezimit-te-helikopterit

Nga ky aksident mbetën të plagosur dy persona, shkruan Anadoly Agency.

“Numri i dëshmorëve tanë është rritur në 11. Ne dëshirojmë mëshirën e Allahut mbi dëshmorët tanë dhe u shprehim ngushëllimet tona familjeve të tyre të çmuara,” tha ministria në Twitter.

Kontakti me helikopterin ushtarak të tipit Cougar, i cili u ngrit nga provinca lindore Bingol për rrethin Tatvan të Bitlis në 1.55 pasdite me kohën lokale, humbi në 2.25 pasdite.

“Përpjekjet janë duke u zhvilluar për transferimin e personelit tonë të plagosur në spital,” tha ministria.