Shefqet Krasniqi: Oda o vëlla është për burra, kuzhina është për gra

shefqet-krasniqi:-oda-o-vella-eshte-per-burra,-kuzhina-eshte-per-gra

‘Në fe nuk ka diskriminim, oda o vëlla është për burra, unë sun e nxa vendin e grave as gratë sun e nxajnë vendin e burrave’, ka thënë Krasniqi.

‘Kuzhina është për gra, jo vallahi nuk është për burra, kush gatunë në shpi tane?’, ka thënë ai.

I pyetur rreth leximit dhe interpretimit të Kuranit, tha se ‘ky libër i shenjtë nuk mund të interpretohet nga cdokush’.

‘Është një det i tërë. Nuk mundet me e komentu tylifar sakakgjie e kastraveci i mërdhitë, më falni në shprehje’, tha ai.