SHBA: Tre mijë e 286 vdekje dhe 198 mijë e 218 raste me COVID-19 brenda 24 orësh

shba:-tre-mije-e-286-vdekje-dhe-198-mije-e-218-raste-me-covid-19-brenda-24-oresh

Për të njëjtën ditë janë regjistruar tre mijë e 286 raste të vdekjeve si pasojë e këtij virusi.

Sipas Johns Hopkins University deri më tani janë 23 milionë e 754 mijë e 315 amerikanë të infektuar me COVID-19 dhe po ashtu raste të konfirmuara vdekjesh janë 395 mijë e 785.

Amerika ka shpërndarë 31 milionë e 161 mijë e 75 vaksina kundërvirusit prej të cilave 12 milionë e 279 mijë e 180 janë administruar.