SHBA, numër rekord rastesh me COVID-19 në 24 orë

shba,-numer-rekord-rastesh-me-covid-19-ne-24-ore

Sipas të dhënave të reja numri total i të infektuarve që prej fillimit të pandemisë ka arritur në 27 692 967 dhe ai i të vdekurve në 486 321, raporton ATSh.

Bilanci i viktimave si pasojë e COVID-19 në botë ka kaluar sot shifrën 2,4 milionë, ndërkohë që pragu prej dy milionë u kaluar më 15 janar.

Sipas të dhënave të Universitetit Johns Hopkins, aktualisht bëhet fjalë për 2 407 869 të vdekur në botë si pasojë e koronavirusit dhe 109 155 627 raste.