SHBA: Një person gjuan me armë gjatë një feste, 6 të vdekur

shba:-nje-person-gjuan-me-arme-gjate-nje-feste,-6-te-vdekur

Lajm i mirë, sipas policisë është se atentatori nuk ka qëlluar mbi fëmijët e pranishëm.

Pak me vonë në Feniks të Arizonës, në një hotel në qendër të qytetit, një person vdiq dhe të paktën shtatë të tjerë u plagosën, raporton A2 CNN.

Sipas policisë, një mosmarrëveshje që përfundoi në tragjedi, gjatë një ngjarjeje në të cilën merrnin pjesë njerëzit e përfshirë në aksident, të gjithë të moshës midis 18 dhe 22 vjeç ishte motivi i ngjarjes.