Shala i PDK-së viziton disa fshatra të Kosovës, merr përkrahje për zgjedhjet e 14 shkurtit

shala-i-pdk-se-viziton-disa-fshatra-te-kosoves,-merr-perkrahje-per-zgjedhjet-e-14-shkurtit

Shala është shprehur optimist me pritjen dhe përkrahjen që po e gjen kudo për Partinë Demokratike të Kosovës, shkruan lajmi.net.

Ai ka vizituar degën e PDK-së në Terstenik e Verbovc prej ku është shprehur se ka marrë përkrahjen për votë plebishitare.

“Sonte edhe një herë morëm një konfirmim të madh se më 14 shkurt në mënyrë plebishitare qytetarët e Kosovës do të votojnë KUNDËR ATYRE që e futën vendin tonë në këtë krizë të madhe politike dhe ekonomike, KUNDËR ATYRE që e futën vendin tonë në izolim ndërkombëtar, KUNDËR ATYRE që rrezikuan marrëdhëniet historike dhe strategjike Kosovë- ShBA etj.”, ka shkruar Shala.

Pritje dhe përkrahje madhështore për Partinë Demokratike të Kosovës në nëndegët I dhe II të Terstenikut dhe në Degën e…

Posted by Ferat Shala on Wednesday, February 3, 2021

Shala ka qëndruar për vizitë edhe në Polluzhë e Shtuticë prej ku është shprehur se ka marrë përkrahje të madhe për partinë të cilës i takon.

Ai është shprehur se bashkë me polluzhasit e shtuticasit do të finalizojnë projektin e shtetndërtimit, përmes rimëkëmjes ekonomike dhe integrimit ndërkombëtar.

“Bashkë me polluzhasit e shtuticasit sonte morëm përgjegjësi të reja për finalizimin e projektit të shtetndërtimit, përmes #Rimëkëmbjes ekonomike dhe integrimit të Kosovës në mekanizma ndërkombëtarë.”, ka shkruar Shala. /Lajmi.net/ 

Edhe Polluzha e Shtutica sonte shpallën triumfin e Partisë Demokratike të Kosovës.

PDK-ja sot, ashtu sikurse dje,…

Posted by Ferat Shala on Wednesday, February 3, 2021