Shala: 50 anëtarë të Nismës në Vushtrri iu bashkuan AAK-së

shala:-50-anetare-te-nismes-ne-vushtrri-iu-bashkuan-aak-se

Ai tha se të gjithë së Të gjithë së bashku, janë mobilizuar për të kërkuar votë në çdo cep të Vushtrrisë dhe Kosovës, votë për AAK-në dhe Ramushin President.

‘Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, sot, i janë bashkuar edhe mbi 50 ish anëtarë të forumit të rinisë dhe bashkudhëtar të ish subjektit në Vushtrri.

Të gjithë së bashku, janë mobilizuar për të kërkuar votë në çdo cep të Vushtrrisë dhe Kosovës, votë për AAK-në dhe Ramushin President.

Rinia është shtylla e shtetit. Na priftë e mbara!

Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim’, ka shkruar Shala në Facebook.