Rrëzohen lisat, bllokohet rruga malore në “Gërmi”

rrezohen-lisat,-bllokohet-rruga-malore-ne-“germi”

Qytetarët që ia mësyn këtë mëngjes maleve të “Gërmisë” për të ecur dhe relaksuar, u kthyen mbrapsht.

Kjo pasi tre lisa janë rrëzuar si pasojë e të reshurave dhe erërave.

Mirëpo, askush institucionet komunale nuk ka ndërmarr diçka për lirimin e rrugës malore.

Brenda ditës këtë rrugë e përshkojnë qindra qytetarë që dalin për të ecur në këtë pjesë të bukur të Prishtinës.

The post Rrëzohen lisat, bllokohet rruga malore në “Gërmi” appeared first on Mesazhi.com.