Rinumërohen 434 nga 552 vendvotime, sot pritet përmbyllja

rinumerohen-434-nga-552-vendvotime,-sot-pritet-permbyllja

Sot pritet të përmbyllet rinumërimi i 552 vendvotimeve.

Deri më tani janë rinumëruar 434 vendvotime nga 552 sa është numri i përgjithshëm i tyre.

Kanë mbetur edhe 118 vendvotime që të rinumërohen dhe besojmë se deri në mesnatë do të rinumërohen të gjitha.

Lajmi bëhet i ditur nga Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, i cili shtoi se si zakonisht pasdite do të informojë lidhur me progresin e punës në QNR.

The post Rinumërohen 434 nga 552 vendvotime, sot pritet përmbyllja appeared first on Mesazhi.com.