Refuzohen mbi 1600 vota nga diaspora

refuzohen-mbi-1600-vota-nga-diaspora

Organizata joqeveritare GERMIN përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve.

Sipas GERMIN-it, deri mbrëmë janë verifikuar 5778 zarfe, ku prej tyre janë aprovuar 4146, ndërsa janë refuzuar 1632, transmeton “Zeri.info”.

Zarfet e refuzuara pritet të rishqyrtohen edhe një herë nga KQZ-ja.

The post Refuzohen mbi 1600 vota nga diaspora appeared first on Mesazhi.com.