Reagon Latifi: Përpjekjet me e fetarizu figurën e Adem Jasharit janë projekt i UDB-së

reagon-latifi:-perpjekjet-me-e-fetarizu-figuren-e-adem-jasharit-jane-projekt-i-udb-se

Latifi përmes një postimi në Facebook i ka quajtur projekt u UDB-së, përpjekjet për ta fetarizuar figurën e Adem Jasharit.

“Përpjekjet me fetarizu figurën e Adem Jasharit, rënien dhe sakrificën e tij, janë thjesht dhe vetëm projekt i UDB-së”, ka shkruar Latifi.