Reagon avokati i Insajderit, ka një parlajmërim për ministrin Arben Vitia

reagon-avokati-i-insajderit,-ka-nje-parlajmerim-per-ministrin-arben-vitia

Koci ka shkruar se nëse Vitia mendon se në hulumtim ka elemente të shpifjes ai mund të ngris padi për shpifje, por që e ka paralajmëruar atë që në rast se e bënë këtë ai mund ta “çmontoj” në gjykatë.

“Puna e mediave ështe që aty ku mundet, dhe ku e vlerëson sipas parimeve dhe etikës profesionale të gazetarisë, të mbledhë informatat dhe të shkruaj për çështjet që janë me interes publik. Gabimi i vetëm i ministrit Vitia është që merret me media. Kjo është e papranueshme. Nëse mendon sa ka elemente të shpifjes, i njejti ka mundur që ta ngris padinë për shpifje. Por këtë nuk ia rekomandoj. Si njëri prej avokatëve të Insajderit – “ e çmontoj” në gjykatë”, ka shkruar avokati Koci./Lajmi.net/