Ramiz Lladrovci tregon a do ta vendos në zyrë fotografinë e Vjosa Osmanit

ramiz-lladrovci-tregon-a-do-ta-vendos-ne-zyre-fotografine-e-vjosa-osmanit

“Ne nuk e kemi obligim ta vendosim që ditën e parë sepse edhe ato e duan një procedurë prokurimi. Jemi institucionalist dhe do ta vendosim fotografinë e presidentes kut t’i vjen momenti”, tha Lladrovci në Kanal 10.

“Ne nuk mundemi ta heqim fotografinë e presidentit Thaçi nga korniza dhe në atë kornizë ta vendosim atë të presidentes Vjosa Osmanit se i vjen mërzi edhe asaj”, shtoi Lladrovci.