Punime të domosdoshme në siguri të sistemit, KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës

punime-te-domosdoshme-ne-siguri-te-sistemit,-keds-paralajmeron-nderprerje-te-rrymes

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

06.02.2021

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stublla me kod: (61067001) nga ora 11:00 deri në 13:30

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-Migillte, fabrika – Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pozhorani me kod:(61065014) nga ora 14:00 deri në 16:00

Vendet: 121Pompa(Zejna) TS.122 Pirraj TS.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P (Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi (Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosell TS.152 TS. E fundit TS.153 Ramjan (Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) Ts.155 Ramjan (Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS.SH Fusha e Sportit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana me kod: (15018008) nga ora 10:30 deri në 13:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese të transformatorit energjetik.

06.02.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Leshani (kodi: 51000005) nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit.

07.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani me kod: (73000005) nga ora 11:00 deri në 13:30

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtylla të reja.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehen TS 10/04kV në stabiliment nga dalja 10kV Carraleva:

TS 10/04 kV Zborc me kod: (41046004063) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Zborc me kod: (41046004122) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Zborc me kod: (41046004123) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Zborc e reja me kod: (41046004070) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV NTP- EKOPLAN (Gurthyesi Lulzim Abazi) Caraleve me kod: (41046004101) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV N.T.P. “KASTRIOTI” Kastriot Fazlia

me kod: (41046004119) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Kryqi i Belincit me kod: (41046004058) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Caralevë-Kastrioti me kod: (41046004042) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Carralevë – pompa e ujit me kod: (41046004065) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Carralevë III-Xhamia me kod: (41046004064) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Carralevë II Shkolla e Vjetër me kod: (41046004066) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Karaqicë-Krasniqët me kod: (41046004032) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Pjetërshticë III-Dugajt me kod: (41046004089) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Duga me kod: (41046004118) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Pjetërshticë II-Musajt me kod: (41046004030) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Belinci me kod: (41046004059) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Belinci-gurëthyesi (M.Ismajli) me kod: (41046004060) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Carralev I-Behajt me kod: (41046004062) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Hajri Xhelili me kod: (41046004095) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Habib Hyseni me kod: (41046004114) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Pjettërshticë IV me kod: (41046004081) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV TS Besim Comers-Pjetreshticë me kod: (41046004094) nga ora 08:30 deri në 13:00

TS 10/04 kV Zdrukthtari-Mobileri me kod: (41046004125) nga ora 08:30 deri në 13:00

Vendet: Zborc, Carralevë, Pjetershticë, Dugë, Karaqicë dhe Belinc.

Arsyeja: Montimi dhe demontimi i SHTM në Caralevë dhe Petroshticë.

07.02.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Tyrbja (kodi: 50000007018) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: Tyrbja.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J34 Çagllavica 3 (kodi: 19000034) nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica,Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panoramës, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, Betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja: Realizimi i sitemit Hyrje/Dalje.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV lagjja Nici- Veternik (kodi: 19000030068) nga ora 12:00 deri 15:00

TS 10/04 kV Naser Kelmendi NIC HOLDING DH.P.K (kodi: 19000030103) nga ora 12:00 deri 15:00

TS 10/04 kV Lagjëja “Katër Dardhat”mbrapa Nicit(kodi: 19000030069) nga ora 12:00 deri 15:00

TS 10/04 kV Mitrovic Bozhidar (kodi: 19000030247) nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: Lagjja Nici-Veterniku, Naser Kelmendi NIC HOLDING DH.P.K, Lagjja “Katër Dardhat” mbrapa Nicit dhe Mitroviq Bozhidar.

Arsyeja: Realizimi i sitemit Hyrje/Dalje.

08.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen TS 10/04kV në stabiliment nga dalja 10kV Carraleva:

Dalja 10 kV Nr.21 Arbëria 5 (Kodi;12000014) nga ora 11:00 deri në 15:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve rrymor.

08.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Potok te Haxhovit me (kod 16100005044) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Te Potokët Haxhovit.

Arsyeja: Kyçja së konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Vasharishta (Kodi: 14000004019) prej orës 08:00 deri 15:00

Vendet: Vasharishta.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos 0.4kV.

3.

Në NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kulla te Xhamia (Kodi: 15018018066) prej orës 09:30 deri 16:00

Vendet: Lagjja Te xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

08.02.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Qytetit (kodi: 40000001) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 – së tensionit t mesëm.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS 10/04kV NNT Aurora (kodi: 70000010004) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: NNT Aurora.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët dhe ndërrimi i transformatorit – rritja e fuqisë.

09.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Potok te Haxhovit me (kod 16100005044) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Te Potokët Haxhovit.

Arsyeja: Kyçja së konsumatorëve në rrjeti e ri.

2.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kulla te Xhamia (Kodi: 15018018066) prej orës 09:30 deri 16:00

Vendet: Lagjja Te Xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.