Pse Agim Bahtiri nuk duhet të rikandidojë për kryetar të Mitrovicës?

pse-agim-bahtiri-nuk-duhet-te-rikandidoje-per-kryetar-te-mitrovices?

Postimi i Ferizit:

Arsyet pse nuk duhet kandiduar Agim Bahtiri per kryetar Komune:

 1. Komuna e Mitrovices ne baze te raportit te auditorit eshte ne borxhe rreth 1.6 milion euro.
 2. Skandale ne procesin e perzgjedhjes se mesimedhenesve e pastaj nderrimi i drejtoreve – qe nenkupton keq menagjim nga ana e kryetarit.
 3. Mitrovica ende mbetet nje nder qytetet me te pasigurta dhe nje nder Komunat me numrin me te madh te krimeve.
 4. Mitrovica radhitet ne vendet e para si qyteti me numrin me te madh te te papuneve.
 5. Mos kujdesi per objektet e trashegimise kulturore, pastaj institucionet kulturore kane mbete pa drejtor qe shume vite, dhe po keto institucione jane ne gjendje te tmerrshme.
 6. Skandalet e punesimeve ne teatrin e qytetit
 7. Shkeljet ne kontrata e tendere, rreth 8 shkelje vetem ne kontraten per fabriken e reciklimit e qe le me dyshu shume per dallavere.
 8. Sjellja e kryetarit ne raport me qytetaret dhe asambleistet eshte ofenduese dhe aspak e pergjegjshme.
 9. Komuna e Mitrovices nuk e ka asnje te punsuar nga komunitetet RAE, pervec asaj kjo Komune e udhehequr nga Agimi njihet edhe per racizem.
 10. Nje kryetar qe nuk mirret me politika ditore te Komunes, por me politika qe nuk i takojne dhe nuk ka kompetence per t’i ndryshuar ato.
 11. Nje kryetar qe nuk ka aspak kredibilitet dhe qe ne jemi deshmitar edhe qe ka perdorur gjuhe kercenuese ne publik.

Lista është e gjate, por keto jane vetem disa arsye esenciale pse ky njeri nuk do te duhej te kandidohej. /Lajmi.net/