Policia kërkon ndihmën qytetare për arrestimin e një të akuzuari

policia-kerkon-ndihmen-qytetare-per-arrestimin-e-nje-te-akuzuari

Personi i kërkuar është:

• DRITON (Muharrem) PODRIMQAKU i lindur me 20.04.1979 nё fshatin Novosellë- Pejë.

I dyshuari është i kërkuar për veprën penale:

• “SULM NDAJ PERSONIT ZYRTAR”

I DYSHUARI POSEDON VETUREN E TIPIT “VË TIGUAN” NGJYRA E HIRIT ME TARGA 03-990-GB

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë. /Lajmi.net/