Policia e Kosovës në çdo cep të Kosovës për të zbatuar masat anti-COVID

policia-e-kosoves-ne-cdo-cep-te-kosoves-per-te-zbatuar-masat-anti-covid

Pjesëtarët e Policisë e saj edhe sonte kanë dalë në terren me qëllim të parandalimit të përhapjes së pandemisë COVID-19 dhe zbatimit të masave që kanë për qëllim ruajtjen e shëndetit publik.

“Qëllimi primar i Policisë së Kosovës është ruajtja e rendit dhe sigurisë publike si dhe respektimi i masave anti-COVID në të gjitha rajonet e Kosovës, në interes të shëndetit publik, si dhe ndëshkimi i atyre që bien në kundërshtim me këto masa”.