Pesë pacientë me COVID-19 në gjendje të rënduar shëndetësore

pese-paciente-me-covid-19-ne-gjendje-te-renduar-shendetesore

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 12 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Spital i Pejës, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës,11 pacientë

Spitali i Gjilanit, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë